Houtskeletbouw volledig op maat

Ontwikkeld door A.S.J.H. bvba

Energie zuinige woningen

Ontwikkeld door A.S.J.H. bvba

Welkom op de website van A.S.J.H. bvba!

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het (ver)bouwen van een lage-energie of passiefwoning, dan bent u hier aan het juiste adres!

Voorstelling A.S.J.H. bvba

In 2008 richtte Johan Heylen de bvba A.S.J.H. op. Deze jonge onderneming spitst zich toe op het bouwen van lage-energie en passiefwoningen.

Bent u van plan om in de toekomst een lage-energie of passiefwoning te bouwen? Stuur ons een mailtje via 'Contact' en wij contacteren u voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Renovatie van uw pand of woning

Voldoet uw huidige pand of woning niet meer aan uw wensen? Wij renoveren uw woning of pand.

Wij spitsen ons daarbij vooral toe op het uitbreiden en isoleren van de woning, gevel- en dakbekleding. Stuur ons een mailtje via 'Contact' voor meer informatie.

Lage Energie Woningen

Vandaag de dag zijn lage-energiewoningen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We gaan onze huizen zodanig goed isoleren en luchtdicht maken zodat dat een positieve invloed heeft op onze energiefactuur en het milieu.

Bent u van plan om in de toekomst een lage-energiewoning te laten bouwen of renoveren?

Stuur ons dan een mailtje voor vrijblijvende informatie.

Dak timmerwerken

Bent u op zoek naar aan ervaren schrijnwerker om uw dak timmerwerken uit te voeren? Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in het timmeren van daken. Dit geldt zowel voor een nieuw dak als voor een renovatie. Voor een renovatie kunt u bij ons terecht voor het afbreken tot het afwerken van uw nieuwe dak.

Vergeet niet dat het vandaag de dag zeer belangrijk is om uw dak goed te isoleren. Zo kunt u namelijk écht besparen op uw energiefactuur!

Voor meer informatie: Stuur ons een mailtje via 'Contact'.