Houtskeletbouw

Houtskeletbouw regio Antwerpen

Zoals het bij een echte schrijnwerkerij hoort, bouwen wij al onze constructies op in hout. Zowel passief als lage-energiewoningen.

Uiteraard ook daken. Maar ook tuinhuizen, garages, poolhouses, ...

Voor meer informatie over houtskeletbouw, neem gerust contact met ons op.

A.S.J.H. BVBA, UITSTEKENDE PRIJS EN KWALITEITSVERHOUDING

A.S.J.H. Bvba is de specialist op het gebied van het bouwen en verbouwen van lage energie woningen en passiefwoningen. Als u van plan bent om een lage-energie woning of passiefwoning te laten bouwen, dan zijn wij de juiste partner.

Wij zijn een kleine, jonge onderneming die de skeletten ter plaatse opbouwt , dus geen prefabwoningen. Dit is vooral bij verbouwingen een voordeel aangezien we ons steeds aan de situatie kunnen aanpassen. Door deze manier van werken kunnen we zeer gunstige prijzen aanhouden voor onze woningen. We hebben geen productiekosten, machines of extra personeel nodig.

Renovatie en onderhoud aan uw woning

Als uw woning niet meer voldoet aan uw huidige wensen, dan kunnen wij uw woning volledig renoveren. Bij het renoveren van woningen of bedrijfspanden houden wij uiteraard rekening met uw wensen en houden wij hierbij vooral de duurzaamheid en het verbruik van uw woning of pand in de gaten.

Na de renovatie voldoet uw woning weer aan de wettelijk gestelde eisen en zult u merken dat uw woning een stuk energie zuiniger is.

Kijk gerust verder op onze website, daar vindt u meer informatie over onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Bel ons nu: 0497466057

Adres

A.S.J.H. bvba

Itegemsesteenweg 134

2270 Herenthout, Antwerpen

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0497466057