Lage energie woningen

Lage-energiewoningen

Vandaag de dag zijn lage energiewoningen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We gaan onze huizen zodanig goed isoleren en luchtdicht maken zodat dat een positieve invloed heeft op onze energiefactuur en het milieu. Het grote voordeel is dat vanwege de goede isolatie een lage energiewoning jaarlijks veel minder energie verbruikt en daardoor een stuk zuiniger is dan de traditioneel gebouwde woningen.

U zult merken dat uw huis sneller verwarmd is, en langer warm blijft. Logisch gevolg is dat uw woning of bedrijfspand minder CO2 uitstoot en dus ook beter voor het milieu is.

PASSIEFWONINGEN

Een passiefwoning is een woning of bedrijfspand dat voldoet aan het passiefhuis-certificaat. Dit houdt in dat de woning tot 20 graden Celsius niet meer energie mag verbruiken dan 15 kWh/m2 per jaar en dat er tevens maar maximaal 60% van de binnenlucht in één uur via kieren naar buiten mag stromen bij een luchtdrukverschil van 50Pa. Uw woning blijft hierdoor dus langer warm en is energie zuiniger.

Wij zijn de ideale partner voor het aanleggen van uw lage energiewoning of bedrijfspand. Met jaren ervaring op het gebied van houtskeletbouw en het isoleren en luchtdicht maken van woningen, pakken wij elke klus aan. Graag voorzien wij u eerst van alle informatie die u nodig heeft.

Neem daarom gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bel ons nu: 0497466057

Adres

A.S.J.H. bvba

Itegemsesteenweg 134

2270 Herenthout, Antwerpen

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 0497466057