top of page

HOUTSKELETBOUW IN EN ROND ANTWERPEN

Houtskeletbouw ASJH timmert aan uw wooncomfort 

Wij zijn schrijnwerkers in hart en nieren: al onze constructies bouwen wij in hout, zowel passiefwoningen als lage-energiewoningen overal in en rond Antwerpen. Daarnaast realiseren wij ook daken, tuinhuizen, garages, poolhouses en andere houtconstructies volgens de regels van de kunst. Bekijk zeker ook onze talrijke referenties.

Energiezuinige en duurzame woningrenovaties

Ligt uw huidige woning of pand niet langer in het verlengde van uw wensen? Houtskeletbouw ASJH realiseert de renovatie van uw woning of pand, waarbij we ons vooral specialiseren in de uitbreiding of isolatie van uw woning, gevelbekleding en dakbekleding.

Geen prefab, maar een uitstekende prijs/kwaliteit in houtskeletbouw

Als u op zoek bent naar een echte specialist in houtskeletbouw, dan zit u goed bij ons. Bij ons geen kant-en-klare prefabwoning: als kleinschalig, jong bedrijf bouwen wij nog alle skeletten ter plaatse op. Zeker als u gaat verbouwen, is deze werkwijze een groot voordeel voor u: zo kunnen we ons altijd flexibel aan elke situatie aanpassen. Juist omdat we zo’n kleinschalig bedrijf zijn, slaagt Houtskeletbouw ASJH er bovendien in om heel gunstige prijzen voor te stellen voor houtskeletwoningen. We hebben immers geen extra productiekost, machines of personeel nodig!

Duurzame isolatie van woningen

Wij isoleren woningen met cellulose. Zo kunnen we een naadloze vulling van compartimenten verzekeren, tot in de kleinste hoekjes en ook rond leidingen. Naast een kierloos eindresultaat biedt isoleren met cellulose echter nog heel wat andere voordelen. Zo is cellulose-isolatie brandwerend, ecologisch, bestand tegen warmtedoorslag en biedt het een maximum aan geluidscomfort, terwijl de flexibiliteit en structuur onaantrekkelijk zijn voor ongedierte en knaagdieren. Deze isolatie-oplossing kan bovendien tijdelijk tot 20% van haar volume aan vocht bufferen voordat de isolatiewaarde verlaagt, in tegenstelling tot andere isolatievormen zoals glaswol. Kortom, met cellulose-isolatie creëren we een gezonder woonklimaat.

Neem gerust een kijkje tussen onze referenties en aarzel niet contact met ons op te nemen bij interesse voor meer info of een prijsofferte.

bottom of page