top of page

LAGE-ENERGIEWONINGEN IN EN ROND ANTWERPEN

Wij (ver)bouwen uw lage energie woning

Minder energie verbruiken? Dankzij een lage-energiewoning van Houtskeletbouw ASJH verwarmt u sneller en langer en stoot u minder CO2 uit. Vandaag de dag zijn lage-energiewoningen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door woningen afdoend te isoleren en luchtdicht te maken, heeft dit een positieve impact op het milieu en ons energieverbruik. Zo is een lage-energiewoning al snel veel energiezuiniger dan een traditioneel gebouwd huis of pand. Bekijk zeker ook onze referenties.

Al jarenlang actief in passiefhuizen

Naast lage-energiewoningen zijn we ook gespecialiseerd in het (ver)bouwen van uw passiefhuis. Een passiefwoning voldoet aan het passiefhuiscertificaat, met als grote voordelen dat uw woning langer warm blijft en energiezuiniger is. Zo mag het jaarlijkse energieverbruik van een passiefhuis tot 20°C niet hoger liggen dan 15 kWh/m² en mag er slechts maximum 60% van de binnenlucht in één uur via kieren naar buiten stromen bij een luchtdrukverschil van 50Pa. Houtskeletbouw ASJH is uw ultieme (ver)bouwpartner voor de realisatie van een lage-energiewoning of bedrijfspand. Dankzij onze jarenlange ervaring in houtskeletbouw, en het isoleren en luchtdicht maken van woningen en bedrijfspanden, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Meer weten over lage-energiewoningen, passiefhuizen of houtskeletbouw? Een prijsofferte ontvangen? Neem meteen contact met ons op!

bottom of page